دوربین مهرابی دوربین مهرابی .

دوربین مهرابی

عملکرد دوربین های مداربسته آی پی

دوربین IP (دوربین پروتکل اینترنت) نوعی دوربین امنیتی است که داده های ویدئویی را دریافت کرده و فیلم های ویدئویی را از طریق شبکه IP ارسال می کند. همچنین به عنوان دوربین شبکه یا دوربین امنیتی IP شناخته می شود که اغلب به عنوان ابزار نظارت و مدیریت از راه دور در بسیاری از بخش ها و محیط ها برای محافظت از اموال یا نظارت بر خانه، تجارت یا امنیت عمومی استفاده می شود. دوربین‌های IP که با دستگاه‌های دیگر مانند ضبط‌کننده‌های ویدیوی شبکه و نمایشگرها از طریق شبکه متصل هستند، به شما امکان می‌دهند تا مناطق خاصی را از هر مکان دوردست نظارت کنید و راحتی زیادی را برای زندگی روزمره ما به ارمغان می‌آورد.

دوربین IP چگونه کار می کند؟

 

دوربین های IP مانند دوربین های دیجیتال برای ثبت تصاویر با کیفیت عمل می کنند. چیزی که آنها را متمایز می کند، قابلیت دوربین های IP برای فشرده سازی آن فایل ها و انتقال خودکار آنها به یک ضبط کننده ویدیوی شبکه (NVR) از طریق شبکه است. معمولا دوربین های IP از طریق کابل اترنت با مودم یا روتر پهن باند و یا به صورت بی سیم از طریق روتر Wi-Fi به شبکه متصل می شوند.

 

در ساختمانی که قبلاً به شبکه مجهز شده است، تنها کاری که باید انجام دهید این است که دوربین‌های نظارت IP و سایر دستگاه‌ها را به سیستم شبکه خود متصل کنید، دقیقاً به همان روشی که وقتی لپ‌تاپ یا تلفن همراه خود را به دستگاه متصل می‌کنید، انجام می‌دهید. وای فای.

  بعد از اینکه همه چیز به خوبی وصل شد، دوربین ها می توانند شروع به کار کنند، فیلمبرداری کرده و به ضبط کننده ویدئوی شبکه ارسال کنند.

چهار نوع رایج دوربین IP

 

راه حل های نظارت تصویری مختلفی وجود دارد که در آنها انواع مختلفی از دوربین های امنیتی به کار گرفته می شود. در میان این دوربین‌های نظارتی، چهار دوربین پرکاربرد وجود دارد، دوربین‌های گنبدی، دوربین‌های گلوله و دوربین‌های برجک. دانستن بیشتر در مورد تفاوت‌های بین دوربین‌های dome vs bullet و turret و fisheye به شما کمک می‌کند تا بهترین مورد را پیدا کنید.

 

  چهار ویژگی مهم دوربین های IP

 

هنگامی که به دنبال دوربین امنیتی هستید، نه تنها باید در مورد نوع آن تصمیم بگیرید، بلکه باید توجه داشته باشید که مشخصات می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. چهار مورد از ضروری ترین مشخصات وجود دارد.

وضوح

 

رزولوشن دوربین های IP تعداد کل پیکسل های تشکیل دهنده یک تصویر است که معمولاً با عرض و ارتفاع تصویر اندازه گیری می شود. رایج ترین رزولوشن های دوربین های امنیتی 720p، 1080p، 5MP، 4K و 8MP هستند. معمولا رزولوشن بالاتر به این معنی است که پیکسل های بیشتری در هر اینچ (PPI) وجود دارد و در نتیجه تصویری با کیفیت و واضح به دست می آید.

میدان دید

 

لنز یک دوربین IP به شما امکان می دهد منطقه ای را که می خواهید ببینید، قاب کنید. سیستم‌های لنز مختلف با میدان‌های دید متفاوتی عرضه می‌شوند، که تعیین می‌کند چقدر یک ناحیه را می‌توانید ببینید. میدان دید وسیع تر به دوربین اجازه می دهد تا منطقه بزرگ تری را تشخیص دهد. به طور معمول، برای یک پارکینگ بزرگ و یک اتاق کوچک، به لنزهایی با زوایای دید متفاوت نیاز دارید.

فاصله کانونی

 

فاصله کانونی لنز، که بر حسب میلی متر اندازه گیری می شود، زاویه دید و میزان دید دوربین را تعیین می کند. دو نوع لنز وجود دارد، لنز ثابت و لنز وریفوکال. رایج ترین فاصله کانونی ثابت 3.6 میلی متر است که منجر به زاویه دید 90 درجه و فاصله 20 فوتی می شود. همچنین لنز 8 میلی متری با زاویه دید 40 درجه و فاصله شناسایی 40 فوت وجود دارد. برای لنزهای وریفوکال، رایج ترین آنها لنزهای 2.8-12 میلی متری هستند. در 2.8 میلی‌متر زاویه دید 100 درجه و تنها با فاصله شناسایی حدود 10 فوت دارید. در 12 میلی متر به زاویه دید 30 درجه و شناسایی در حدود 50 فوت خواهید رسید. هر چه فاصله کانونی بازتر باشد، می تواند فوکوس بیشتری داشته باشد و میدان دید باریک تر باشد.

حساسیت به نور کم

 

حساسیت به نور کم که معمولا بر حسب Lux(lx) اندازه گیری می شود، به توانایی دوربین در ارائه تصاویر باکیفیت حتی در شرایط کم نور با ارائه جزئیات و کاهش نویز در تصاویر خروجی اشاره دارد. عوامل کمی در عملکرد دوربین در نور کم نقش دارند، از جمله اندازه پیکسل، نسبت سیگنال به نویز، دیافراگم لنز، و غیره. لوکس پایین‌تر توانایی ارائه تصاویر با کیفیت بالا در مناطق تاریک‌تر را دارد. برای مثال، دوربین‌هایی با 100-1000lx برای ضبط در زیر نور فضای کار استفاده می‌شوند، در حالی که دوربین‌های با 0.0001lx معمولاً برای شب‌های بدون ماه یا شب‌های ابری استفاده می‌شوند.


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۵:۳۶:۰۲ توسط:مهرابی موضوع: نظرات (0)